Udlejning af hårde hvidevarer


​Udlejning af hårde hvidevarer i Odense og på Fyn, samt diverse artikler til hverdag og fest.

Mangler du ekstra kølekapacitet til festen - Lagerkøleskab kun kr. 250,-  fra torsdag-mandag.


Udlejning af hvidevare kun i Odense, med mindre andet er aftalt.Bemærk - de viste modeller/billeder, samt priser kan afvige!

6 kg vaskemaskine

160 kr. inkl moms/mdr
350 kr oprettelse

 

6 kg vask.jpg

 

Aftrækstumbler

130 kr. inkl moms/mdr
350 kr oprettelse

 

aftrækstumbler.jpg

 

Opvaskemaskine

170 kr. inkl moms/mdr
350 kr oprettelse

 

opvakskemaskinen.jpg

 

7 kg vaskemaskine

260 kr. inkl moms/mdr
350 kr oprettelse

 

7 kg vask.jpg

 

Kondenstumbler

170 kr. inkl moms/mdr
350 kr oprettelse

 

kondenstumbler.jpg

 

Køle frys

Ring for pris.

 

no-photo.jpg

 


Ring og lad os få en snak - 21 40 62 78

Udlejning af hårde hvidevarer

Hos Sidenius Hvidevareservice tilbyder vi udlejning af hårde hvidevarer. Måske skal du holde en fest, som din egen køkkenkapacitet ikke strækker til, eller måske har du rester tilbage fra brylluppet eller 50-års fødselsdagen, som skal fryses ned. I et sådant tilfælde kan vi i en kortere eller længere periode være behjælpelige med udlejning af hårde hvidevarer.

Ekstra køleskabsplads til festen

Vi tilbyder udlejning af vaskemaskine, køleskab, opvaskemaskine og andre hvidevarer. Vi har nogle fordelagtige priser på vores udlejningsvarer, som gør, at det sagtens kan svare sig, at have et ekstra køleskab stående til festen. Vi udlejer primært i området omkring Odense og på Fyn, da det også er her, vi har vores daglige gang.

Optimering af fysiske rammer i foreningslivet

I et foreningsliv afholdes der ofte lejre og camps, hvor mange børn og unge er samlet på et sted. Til fodboldcups og turneringer er der meget sportstøj, der skal vaskes og megen service, som skal genbruges. I en sådan situation kan vi være behjælpelig med at optimere de fysiske rammer.

Vi kan leje jer en tørretumbler eller en vaskemaskine til et helt fodboldhold, hvis der skulle være brug for, at de unge mennesker bruger de samme fodbolddragter flere dage i træk.

Privat udlejning af hårde hvidevarer

Går du derimod bare og venter på, at dine hårde hvidevarer bliver beset og repareret, kan vi også tilbyde udlejning af opvaskemaskine eller af vaskemaskine, imens dine egne hvidevarer ikke fungerer. Husk, at vi også kan foretage reparationen af dine hvidevarer.

Skal du flytte i et nybygget hus eller en istandsat lejlighed, sker det en gang imellem, at leveringsdatoer af hårde hvidevarer ikke synkroniseres. Venter du på, at din vaskemaskine eller din opvaskemaskine ankommer fra fabrikanten, kan du i mellemtiden leje de nødvendige hårde hvidevarer hos os.

Kontakt os og aftal udlejningsperioden

Hvis du gerne vil leje hårde hvidevarer til et bestemt arrangement, så ring til os, så vi kan reservere dem til dig.

Vi kan kontaktes lige her eller på 21 40 62 78.

Vi glæder os til at høre fra dig.