Profil


Hvidevareservice i Odense og på Fyn

​Vi har en helt klar målsætning her hos Sidenius Hvidevareservice. Vores målsætning er at fremstå som et kvalitetsbevidst firma, der kun leverer hvidevarer og hvidevareservice af absolut bedste kvalitet. Sidenius Hvidevareservice er ønsker at være din foretrukne forhandler af hvidevarer Fyn.

Konceptet bag forretningen bygger på dog ikke kun på kvalitet, men også i stor grad på kreativitet og kundeservice. Det har blandt andet medvirket til, at forretningen har været ganske velbesøgt ikke kun af kunder i fra Odense, men af kunder fra hele Fyn.

Hos Sidenius Hvidevareservice er kundernes oplevelse altafgørende. Det vigtigste for os er, at vores kunder føler, at de ikke blot får en produkt af højeste kvalitet, men også, at de modtager en service, som bæger præg af et serviceniveau, der er langt over standarden. Ikke kun på hvidevaremarkedet, men derimod helt generelt set.

Hvis du derfor vælger enten af købe eller leje hvidevare hos os, gør vi også vores ypperste for at leve op til dine forventninger. Både i forhold til kvalitet, sortiment, pris og service.

Hvidevarer Fyn

Kvalitet og konkurrencedygtige priser ligger i højsædet hos os, og det bestræber vi os naturligvis altid på at leve op til. Tilfredse kunder er det vigtigste for os. Derfor er det også altid kunden, der er i fokus. Og vi er overbeviste om, at vi kan hjælpe dig med den bedste løsning, hvad end, du skal købe, leje eller have repareret hvidevarer Fyn.


Vi kan blandt andet tilbyde:

Hvidevareservice

Special tilbud

Salg og reparation af brugte hårde hvidevarer

Varmepumper

Udlejning af hårde hvidevarer

Industrimaskiner

 

Du er mere end velkommen til at kontakte os med forespørgsler eller spørgsmål, og så vil vi gøre vores bedste for at bistå med den hjælp og service, som lige netop du har brug for.

 

Velkommen til Sidenius Hvidvareservice

Se vores bankoplysninger nedenfor.

Arbejdernes Landsbank

Reg nr.: 5389

Konto nr.: 0000244358

 

​KMO nr. 29200286

Se nr. 35989757​